Gevelbekleding

Dakwerken Van Loock is een erkend verdeler voor Rockpanel en Eternit sidings in Antwerpen. Kies voor een gevelbekleding met leien of sidings van Operal, Rockpanel of Eternit Cedral van topkwaliteit!

Gevelbekleding zorgt voor bescherming én een mooie uitstraling

Wilt u uw woning eruit laten springen? Geef het dan een mooie en unieke look!

  • Gevelbekleding zorgt voor een optimale bescherming. Uw woning krijgt het een heel jaar hard te verduren. De barre weersomstandigheden zoals storm, slagregen of net een brandende hitte in de zomer. Met een goede gevelbekleding zorgt u ervoor dat dit geen probleem is voor uw woning.
  • Laat uw woning eruit springen met een creatieve look dankzij de gevelbekleding. Wees de woning die opvalt in uw straat. Kies voor een gevelbekleding en zorg dat uw woning uniek is!
Algemene Dakwerken Van Loock

Algemene Dakwerken Van Loock

Gevelbekleding van Eternit en Rockpanel.

Gevelbekleding met leien

Samen met u streven wij naar een gevel die klasse uitstraalt. Daarom gebruiken wij enkel leien van topkwaliteit voor de gevelbekleding van uw woning. Onze vakmannen zorgen ervoor dat u gevelbekleding perfect in orde is. Bij Dakwerken Van Loock heeft u de keuze tussen verschillende exemplaren in kunststof. U kiest welke uitstraling u wilt en onze vakmannen zorgen ervoor. Gesloten of open voegen? Een cassettesysteem of dambordpatroon? Aan u de keuze! Uw gevelbekleding isoleren is ook geen probleem voor ons. Wij zorgen ervoor dat uw woning altijd warm blijft!

Eternit Cedral Click

Eternit Cedral Click

Gevelbekleding met sidings

U wilt uw gevel een eigentijds karakter geven? Met de Eternit Cedral Click en Eternit Cedral Board kan u dit doen. De platen zijn volledig bestand tegen water, schimmels en andere bacteriën omdat deze sidings vervaardigd zijn van vezelcement en natuurlijke vezels. Het materiaal is ook stootvast en brandveilig zodat u steeds gerust kan zijn!

Dak- en gevelwerken Van Loock zorgt ervoor dat uw woning straalt en steeds beschermd is! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist in gevelbekleding voor Antwerpen en omstreken.

Eternit Cedral Board

Eternit Cedral Board

Kleurenkaart – Eternit Cedral Board

Kleurenkaart – Eternit Cedral Click

Wil je graag je gevel bekleden?

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan.