Dakramen

Dakraam/dakvenster laten plaatsen? Bij Dakwerken Van Loock vindt u het dakraam/dakvenster dat u altijd al wilde.

Plaatsing van dakramen met ons vakmanschap

Dankzij dakramen krijgt u veel licht in uw interieur. Dit is iets waar iedereen van houdt en waar wij graag voor zorgen. Omdat wij een jarenlange ervaring hebben, kunnen wij u hierbij helpen. De plaatsing van een Velux dakraam is een werk dat met veel precisie uitgevoerd moet worden. Het dak en de Velux moeten één geheel vormen. Enkel op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat er geen vocht of water binnen sijpelt. Kies daarom voor ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring voor de plaatsing van uw dakraam of dakvenster.

Kiezen voor een Velux dakvenster is kiezen voor kwaliteit!

Wij plaatsen enkel dakvensters van topkwaliteit. Daarom kiezen wij ervoor om enkel dakvensters van het topmerk Velux te plaatsen. Zij zijn al 60 jaar lang wereldleider in dakvensters. Dacht u dat een Velux plaatsen enkel bij een hellend dak ging? Fout gedacht! Wij kunnen Velux dakramen ook probleemloos bij platte daken plaatsen. Op deze manier kan u toch nog natuurlijk licht binnen halen in al uw ruimtes.

Wilt u graag veel licht en een gevoel van ruimte in uw huis? Laat dan een Velux dakraam plaatsen door Dakwerken Van Loock!

Wilt u graag een Velux dakraam?

Contacteer ons voor meer informatie