EPDM (Resitrix)

Kies voor een optimale bescherming van uw plat dak met een EPDM (Resitrix) dakbekleding. Dakwerken Van Loock is de ideale partner om dit te plaatsen!

EPDM (Resitrix), dé beschermende dakbekleding voor uw plat dak!

Dankzij onze vakmannen met jaren ervaring is uw plat dak steeds beschermd met een EPDM (Resitrix) dakbekleding. Doordat water niet goed kan wegstromen van een plat dak, is een goede dakbekleding belangrijk. Een EPDM (Resitrix) dakbekleding is hier de juiste oplossing voor. Voorkom dat water uw huis binnen sijpelt dankzij EPDM (Resitrix) . Omdat EPDM (Resitrix) meestal wordt aangebracht in 1 groot stuk, biedt het een zeer goede bescherming tegen water. Wij bij dakwerken Van Loock weten van aanpakken dus contacteer ons voor de bescherming van uw plat dak!

EPDM (Resitrix) biedt uw plat dak jarenlange bescherming!

EPDM (Resitrix) dakbekleding kan tientallen jaren meegaan zonder dat er scheuren of barsten in komen. EPDM (Resitrix) heeft een hoge elasticiteit en een hoge bescherming tegen UV-stralen. De dakbekleding is ook wortelvast waardoor zaden niet kunnen ontkiemen en u dus geen last hebt van planten in uw dakbekleding. Kies dus voor EPDM (Resitrix) en geniet van een jarenlange bescherming van uw plat dak. Meer info over EPDM (Resitrix) vindt u hier!

Uw plat dak beschermen met EPDM (Resitrix)? Dakwerken Van Loock kan u helpen!

Omdat EPDM (Resitrix) dakbekleding ‘koud’ geplaatst wordt, komt er geen vlam aan te pas. Er is dus geen risico voor uw dak tijdens het plaatsen. Eens het geplaatst is, geeft het een perfecte bescherming aan uw plat dak. Met de juiste plaatsing gaat het tientallen jaren mee. Wij bij dakwerken Van Loock hebben hier jarenlange ervaring mee dus bij ons bent u aan het juiste adres!