Dakgoten

Bij Van Loock vindt u een ruim aanbod aan dakgoten. We zijn dan ook uw ideale partner als u een dakgoot wilt laten plaatsen, herstellen, vervangen of vernieuwen.

Dakgoot kiezen

U wilt een dakgoot plaatsen waarbij functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan? In het ruime aanbod van Van Loock vindt u zonder probleem de dakgoot die perfect bij uw woning past. Ervaren vakmensen staan u bij in daad en woord.

Zinken dakgoten

Zink is een oerdegelijk materiaal, dat sinds jaar en dag de gevels van miljoenen woningen siert  en u bovendien een optimale bescherming tegen vocht biedt. Zinken dakgoten bieden legio voordelen. Bovendien zijn onze dakgoten in zink in alle vormen verkrijgbaar.

Dakgootbekleding

Om het geheel af te werken kan u kiezen voor dakgootbekleding. Bij Van Loock heeft u de keuze uit een bekleding met roofing of met EPDM (resitrix). U vindt zonder probleem de dakgootbekleding die bij uw woning past.

Houdt u het hemelwater liever buiten? Kies dan uw dakgoten bij Dakwerken Van Loock.

Algemene Dakwerken Van Loock

Zinken dakgoten

Dakgoot plaatsen

Uw ideale dakgoot gevonden? Mooi zo! Wij komen ze bij u plaatsen, met de grootste precisie. Zo zit uw goot gegarandeerd … als gegoten. Doe ook beroep op onze vakmensen om uw dakgoten te herstellen, vernieuwen of vervangen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw dakgoot perfect plaatsen!

Wilt u meer info over dakgoten?

NEEM CONTACT MET ONS OP!